​Tlf. 31 10 33 23​  •  E-mail: morten@mdhave.dk

​Træfældning med sikkerheden i top

Hos MD Have & Anlæg er vi specialister i træfældning, topkapning samt beskæring af træer og buske. Står du og mangler en kyndig hånd til beskæring eller fældning af træer i Hørsholm eller i andre byer i Nordsjælland, tilbyder vi vores unikke ekspertise til både private og erhverv.

Vi har stor erfaring med træfældning og har modtaget grundig oplæring i, hvordan man bærer sig mest sikkert ad med at fælde et træ, så ingen kommer til skade. Har du et træ, nogle buske eller andre former for beplantning, der skal beskæres eller klippes til, så kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi tager sikkerhed meget alvorligt

Hos MD Have & Anlæg tager vi sikkerheden meget alvorligt. Vi afspærrer området omkring træet, så vi er sikre på, at der ikke er nogen, der kan komme noget til. Ingen uvedkommende får adgang til arbejdsområdet, da det kræver viden om, hvordan og hvorledes man placerer sig i forhold til træet, der fældes. Udføres en træfældning ikke på korrekt vis, kan det gå grueligt galt og få fatale konsekvenser. Derfor har vi altid sikkerheden i top, når vi udfører en træfældning.

Bestil professionel træfældning hos os

Uanset om du er virksomhedsejer eller privat husejer, kan der opstå tilfælde, hvor du har brug for professionel hjælp til at skille dig af med et træ. Det kan være, at det er til fare, fordi det kan vælte i en storm, eller simpelthen fordi det generer for udsynet. 

Vi er professionelle fagfolk, der har erfaring med træfældning, og vi ved, hvordan det skal gøres. Begynd derfor aldrig selv på at fælde større træer. Ring i stedet efter os og få et uforpligtende tilbud på træfældning.

Ring på telefon 31 10 33 23 eller skriv til vores e-mail morten@mdhave.dk for at høre nærmere.

​Hvem er vi​

MD Have & Anlæg

Cvr. 34276072​

Adresse

Slotsdalen 145

2970 Hørsholm

​Kontakt 

​Tlf. 31 10 33 23

E-mail: morten@mdhave.dk